Verlatingsangstig Nederland.. Ontwaak!

Verlatingsangstig Nederland.. Ontwaak!

Moslims in Nederland en andere westerse landen krijgen hun hele leven direct of indirect te horen dat ze niet welkom zijn. Ze worden regelmatig verzocht om het land te verlaten. Autochtone Moslims die zich bekeerd hebben tot de Islam mogen een land naar wens uitkiezen. Zolang dit maar geen land is waar met de Sharia wordt geregeerd of Jihad wordt gevoerd. Moslims uit gastarbeider- en vluchtelingen gezinnen mogen voor het gemak terug naar de landen van herkomst. Zolang we deze landen natuurlijk niet proberen te bevrijden van de tirannieke marionettenregimes die het land leegplunderen en het volk uitbuiten –naar orders van hun kapitalistische meesters in het westen. In dat geval worden we met klem verzocht te blijven. We mogen vertrekken en terugkeren om samen met het volk aldaar een onderdanig en miserabel leven te lijden in onderdrukking en uitbuiting. We mogen echter niet vertrekken en terugkeren om onze landen en volkeren te bevrijden uit deze ellendige toestand. Ben je dat wel plan dan wordt in het allerminste geval je paspoort afgepakt, en in het ergste geval wordt jijzelf opgepakt of nog erger, worden zelfs je bloedeigen kinderen afgepakt. Dit alles gebeurt al voordat je bent vertrokken en slechts mogelijk van plan bent om te vertrekken. Eenmaal aangekomen wordt je zelfs bestookt met luchtaanvallen, alsof Nederland niet zonder ons kan en in blinde jaloezie liever heeft dat wij sterven dan vrij en onafhankelijk leven in onze Islamitische landen.

“De politie heeft in Huizen de paspoorten van tien mensen afgepakt, omdat er aanwijzingen bestonden dat zij voorbereidingen troffen om naar Syrië af te reizen. Het gaat om leden van twee gezinnen: vier volwassenen en zes kinderen. De gezinnen, met kinderen in de leeftijd van 8 maanden tot 9 jaar, zouden van plan zijn geweest om op zeer korte termijn naar het Midden-Oosten te gaan. De kinderen zijn uit huis geplaatst en ondergebracht bij pleeggezinnen. Een volwassen stel is aangehouden en twee andere volwassenen werden opgepakt en in verzekering gesteld. Hun paspoorten, evenals die van hun kinderen, worden vervallen verklaard. ‘Dit houdt in dat zij niet meer beschikken over een paspoort en er geen nieuw paspoort kan worden uitgegeven’, meldt de gemeente. De inbeslagname van de documenten past in het beleid om strenger op te treden tegen radicalisering en jihadisme. Met de nieuwe inbeslagnames in Huizen komt het aantal Nederlanders van wie het paspoort is ingenomen omdat zij mogelijk aan de jihad wilden meedoen uit op 43.” (1)

Dit beleid is niet onbekend, maar welke doeleinden dient het? Politiek Den Haag probeert het volk te verkopen dat deze maatregelen dienen voor de binnenlandse veiligheid. Wordt hier echter werkelijk de binnenlandse veiligheid mee gewaarborgd? Integendeel, en men is hier met eigen ogen getuigen van geweest. Beide daders achter twee aanslagen in Canada waren vermoedelijk van plan om af te reizen naar Syrië. Hun paspoorten werden echter ingetrokken om hen hiervan te weerhouden. Het gevolg van deze maatregel hebben we mogen aanschouwen. Indien ze de vrijheid kregen om Canada te verlaten, zouden zij deze aanslagen niet hebben gepleegd. Nederland snijdt zich dus in de vingers met dit averechts repressieve beleid, net als alle andere landen die dit beleid delen.

“Canada is de afgelopen dagen opgeschrikt door twee aanslagen op defensiepersoneel in eigen land. Wat is er over hen bekend? Maandag reed een man in op twee militairen. Een 53-jarige veteraan overleed na de aanrijding, een andere militair raakte zwaargewond. De dader, de 25-jarige Martin Couture-Rouleau, had zich een jaar geleden tot de islam bekeerd. Hij werd al enige tijd in de gaten gehouden door de veiligheidsdienst en wilde naar Syrië gaan om te vechten, maar werd tegengehouden op het vliegveld. De autoriteiten namen zijn paspoort in, om te voorkomen dat hij zou vertrekken. Door op twee militairen in te rijden nam hij vermoedelijk wraak. Nog geen drie dagen na de aanslag bij Montreal werd Canada weer opgeschrikt door een aanslag, ditmaal een schietpartij bij het parlementsgebouw. Een militair die de wacht hield werd neergeschoten en overleefde de aanslag niet. De dader is geïdentificeerd als Michael Joseph Zehaf-Bibeau. Autoriteiten melden dat de man recentelijk bekeerd was tot de Islam. Ook zijn paspoort werd ingenomen omdat hij geradicaliseerd was, en ook hij werd in de gaten gehouden door de inlichtingendiensten.” (2)

Nou zijn de politici in Nederland te traag van begrip om hiervan te leren of ze beogen simpelweg een ander doel met dit beleid. Want nog geen twee weken na de aanslagen in Canada ging Nederland koppig door met paspoorten intrekken en blijft het Moslims weerhouden van hun vertrek. De bemoeizuchtigheid en jaloezie waar verlatingsangstig Nederland momenteel aan lijdt is niet alleen ongezond maar ook gevaarlijk. En dit is eerder een waarschuwing dan bedreiging. In de hoop dat dit niet gericht is naar dovemansoren en er verstandigen aanwezig zijn onder het Nederlandse volk.

“De politie heeft donderdagochtend huizen in onder meer Doesburg en Arnhem doorzocht. Het gaat om een onderzoek naar jihadisme. In Arnhem werden 6 huizen doorzocht en 1 in Doesburg. Er is niemand aangehouden, omdat het OM daarvoor nog geen reden ziet. Ook zijn er 6 paspoorten ingenomen van Arnhemse verdachten. De actie was gericht op het verzamelen van bewijs tegen jihadisten en hun reizen naar Syrië. De onderzoeken richten zich ook op deelname aan de terroristische organisatie Jabhat Al-Nusra. Er zijn allerlei spullen in beslag genomen, zoals computers, tablets en mobiele telefoons. Er waren ook invallen in huizen in Eindhoven en Rotterdam.” (3)

Ook de Kouachi broers die de aanslagen pleegde op Charlie Hebdo in Frankrijk blijken achteraf op de no-fly list te staan (van o.a. Groot-Brittannië en de Verenigde-Staten). Dit soort gegevens moeten toch wel belletjes doen rinkelen zou je denken? Wij hebben in ieder geval onze plicht gedaan en het Nederlandse volk gewaarschuwd voor de onzorgvuldigheid van hun regering. Dit is overigens niet de eerste keer dat wij hiervoor waarschuwen, wij blijven het herhalen in de hoop dat er wordt geluisterd. Een jaar voordat al deze aanslagen werden gepleegd hebben wij hier al voor gewaarschuwd in het interview met de Volkskrant.

“Er wordt in de media beweerd dat de Moslims die naar Syrië vertrekken een gevaar kunnen vormen voor Nederland, en er zou angst heersen voor mogelijke aanslagen in Nederland bij eventuele terugkomst. Maar het tegendeel is juist waar. Wanneer het westen de Moslims blijft tegen houden en het hen moeilijk wordt gemaakt om naar Syrië en andere Islamitische landen te vertrekken, waar zij zich bij de Mujahideen aan wensen en kunnen sluiten, dan kán het ervoor zorgen dat bepaalde ijverige Moslims –met een knagend geweten- aanslagen zullen plegen op westerse bodem.” (4)

_______________

Bronnen:
(1) Politie pakt paspoort 10 leden ‘jihadgezinnen’ af. AD, 30 augustus 2014.
(2) Wie pleegden de aanslagen in Canada? Trouw, 23 oktober 2014.
(3) Huiszoekingen in Arnhem en Doesburg vanwege jihad. Omroepgelderland, 30 oktober 2014.
(4) Het interview met de Nederlandse jihadstrijders. De Volkskrant, 15 juni 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s