De schaduw bondgenoten ontmaskerd

De schaduw bondgenoten ontmaskerd

Meerdere Koerden zijn uit Nederland en andere westerse landen vertrokken naar Irak om met de Peshmerga te vechten tegen IS. In Kobani vind je, naast de Koerden uit het westen, zelfs allerlei ander tuig dat tegen De Islamitische Staat (IS) is gaan strijden; van criminele motorclub leden tot aan Amerikaanse en Israëlische huurlingen en ex-militairen. Nadat het OM zich versprak en duidelijk aangaf dat Koerdisch Nederlandse strijders niet worden vervolgd; werd in een schijnpoging om kredietwaardigheid te behouden beweerd (door het OM en Nederlandse politici) dat het ook strafbaar is voor hen om zich aan te sluiten bij een buitenlands gewapende strijdgroep. We hebben echter geen arrestaties gezien op vliegvelden, geen paspoorten die in werden getrokken, geen kinderen die uit huis werden geplaatst, enzovoorts. Integendeel tot Moslims uit o.a. Nederland die zich bij de Mujahideen willen aansluiten in Syrië. Het toneelstuk van hypocriet gestuntel doet niets af aan de feiten. Slechts wanneer Moslims naar Syrië vertrekken om de burgers daar te beschermen tegen de bloeddorstige monster Bashar en zijn moordbende worden er allerlei maatregelen tegen hen uit de goochelkist van politiek Den Haag getoverd –de ene doorzichtiger dan de andere. Hetzelfde zien we in de rest van de westerse- en zelfs oosterse wereld. Dit is een mondiaal beleid.

Er wordt hevig druk uitgevoerd op Turkije, het wordt gedwongen om militair in te grijpen in Kobani. Waarom werd Turkije echter niet door het westen gedwongen om in te grijpen toen Bashar het moorden deed aan de grens van Turkije? Om een stap verder te gaan kunnen we zelfs de vraag stellen; waarom werd Egypte niet gedwongen om militair in te grijpen in Gaza toen de Moslim burgers daar uitgemoord werden door de Zionisten? Of is een buurland in het Midden-Oosten alleen verplicht haar buren in nood te helpen wanneer dit het westen uitkomt? Toen de Moslims via Turkije naar Syrië afreisden om de burgers bij te staan moesten de grenzen dicht worden gegooid en werden duizenden Moslims opgepakt en afgeweerd. Nu het echter om de Koerden in Kobani gaat worden de Peshmerga strijders hoogstpersoonlijk ontvangen vanuit Irak om via Turkije door te reizen naar Kobani. De PKK en Hezbollah die eens op de terroristenlijst stonden in het westen worden nu direct of indirect gesteund, en in het minste geval worden de grenzen voor hen opengegooid in het Midden-Oosten.

We zien het duidelijk in Libanon en andere Islamitische landen in het Midden-Oosten. De Sjiitische milities van Hezbollah reizen openlijk vanuit Libanon naar Syrië om zich aan te sluiten bij de moordbende van Bashar Al-Assad, zonder enig obstakel. Soennitische Moslims worden (in o.a. Libanon) echter weerhouden om zich bij de Mujahideen in Syrië aan te sluiten. Sjiitische milities reizen openlijk in grote getallen vanuit Irak, Libanon, Jemen en Iran richting Syrië om het vuile werk te doen voor Bashar Al-Assad. De Revolutionaire Garde van Iran heeft openlijk een directe rol in Syrische leger. Hier hoor je het westen en de internationale gemeenschap echter niet over! Alle pijlen zijn gericht naar de Soennitische Moslims (die de onschuldige burgers in Syrië bij willen staan).

Sjiitische Houthie milities vallen met geweld en wapens steden in Jemen binnen en hebben de hoofdstad Sana’a zelfs in handen gekregen. Deze opmars komt echter nauwelijks naar voren in de media, terwijl de opmars van de Mujahideen in de Islamitische wereld groot wordt uitgelicht. De Arabische en westerse wereld kijkt toe hoe Jemen wordt veroverd door de Sjiitische Houthi milities en nodigt uit tot vredesonderhandelingen. Waarom zien we deze onverschillige houding wanneer het Sjiitische milities betreft in o.a. Jemen, maar wordt de gehele wereld bij elkaar getrommeld om militair in te grijpen wanneer het Soennitische Mujahideen betreft die hun landen bevrijden waaronder ook Jemen? We zien zelfs dat de VS luchtaanvallen uitvoert op Al-Qaedah leden en Soennitische stammen in Jemen die tegen de Houthie milities vechten. Aanvallen die nauw gecoördineerd en getimed lijken te zijn met de Houthie opmars in o.a. de stad Radaa. Aanvallen die op zijn allerminst erg selectief en partijdig te noemen zijn. Het begint steeds duidelijker te worden dat het westen de Sjiieten als schaduw bondgenoot heeft genomen in het Midden-Oosten.

Toen de VS Afghanistan binnenviel nam het de Sjiitische Noordelijke Alliantie als belangrijkste bondgenoot op de grond. Toen de VS Irak binnenviel nam het de Sjiieten in Irak en Iran als belangrijkste bondgenoten op de grond. Nu zien we de Sjiieten in Irak wederom een belangrijke bondgenoot van het westen vormen in de coalitie oorlog tegen IS (lees; Moslims). Iran begint ook vanuit de schaduw te stappen en helpt openlijk met luchtaanvallen uitvoeren in Irak, en heeft een directe rol in deze internationale coalitie gekregen. De VS lijkt zelfs zijn uitvergrote mediageschil over het nucleaire programma van Iran volledig te zijn vergeten. Israël horen we ook nauwelijks klagen over de nieuwe knusse verhouding tussen de VS en Iran. Waar is al dat vijandige geraaskal tegenover Iran nu ineens gebleven? Het is dus niet paranoïde om te veronderstellen dat de VS in het geheim nauw samenwerkt met de (Alawitische) Sjiieten in Syrië en de (Zayidische) Sjiieten in Jemen, onder een Perzisch-Sawafidische koepel in Iran. Helaas maken de misleide Moslims zich slechts zorgen om de Salafistische dreiging van Saudi-Arabië terwijl ze volkomen achteloos zijn over de Sawafidische dreiging van Iran –beide landen zijn bezig met een verdorven project in het Midden-Oosten.

De naïeve en verwarde Moslims, die veelal met propaganda geïnspireerde complotwaanzin zijn geslagen, horen we vaak de nonsens nabrullen dat de Mujahideen gefinancierd worden door de Golfstaten. Terwijl hun wederzijdse vijandschap duidelijk is voor iedereen die maar een beetje helder nadenkt. Naast het feit dat de Golfstaten herhaaldelijk bewijzen de meest trouwe bondgenoot van het westen te zijn in de oorlog tegen de Mujahideen (War on Terror). Vragen wij ons af waarom we diezelfde verwarde Moslims nu niet zo horen klagen over de Sjiitische Houthie milities in Jemen, of Sjiitische (Hezbollah) milities in Syrië, of het Sjiitische Irakese Leger dat openlijk gesteund en gefinancierd wordt door Iran!

Het mag voor iedereen duidelijk zijn dat de Arabische regimes in de Soennitische landen bestaat uit verraderlijke en corrupte tirannieke marionettenregimes. Niet alleen bleken deze regimes de neokoloniale belangen van het westen te vertegenwoordigen in de regio. Het begint nu zelfs duidelijk te worden voor iedereen dat o.a. de Golfstaten, die felle religieuze en politieke tegenstanders van het Sjiisme beweren te zijn, desondanks onder één hoedje spelen met de Sjiieten. We zien Saudi-Arabië e.a. Golfstaten openlijk, al dan niet in indirect militaire samenwerking met Iran, het Sjiitische regime in Irak bijstaan met luchtaanvallen op hun eigen Soennitische mede-Moslims. Hoe kunnen regimes van Soennitische landen, die beweren tegenstanders te zijn van de Sjiieten, luchtaanvallen uitvoeren op Soennitische Moslims in Irak om daarmee een tirannieke Sjiitische regime bij te staan? Sterker nog, het schijnt zelfs dat de Shjiitische Houthie rebellen in Jemen indirect gesteund worden door Saudi-Arabië, via de ex-president van Jemen Ali Abdullah Salah; die na zijn val toevlucht heeft gezocht in Saudi-Arabië en daar met open armen werd ontvangen zoals zijn voorganger; de tiran Zine El Abidine Ben Ali, de ex-president van Tunesië. Ali Abdullah Salah probeert onder het toeziend oog van Saudi-Arabië politieke invloed en druk uit te oefenen in Jemen door de Houthi rebellen te steunen.

Waar bleven deze Arabische regimes in de Soennitische wereld die de Sjiiten nu bijstaan toen de Soennitische Moslim minderheden in Burma (Miyanmar) werden uitgemoord en verbrand door de boeddhisten? En waar bleven deze regimes toen Moslims in de Centraal-Afrikaanse Republiek slachtoffers werden van etnische zuiveringen, of wisten ze alleen de afslag naar Noor-Mali te vinden in Afrika om daar de Mujahideen en Moslims te bombarderen? En waar bleven zij toen de Moslims in Gaza bruut werden gebombardeerd en uitgemoord door de Zionisten? Waar bleven (en blijven!) deze regimes toen de Moslims in Syrië werden (en worden!) uitgemoord door het bloeddorstige regime van Bashar? Zijn al deze oorlogsmisdaden hun ontgaan? Wie laat zich nu nog drogeren door de propaganda? De wereld moet inmiddels flinke resistentie op hebben gebouwd voor de constante en steeds slapper wordende mediapropaganda. Het moet nu duidelijk zijn dat dit een wereldoorlog is tegen de Moslim Ummah, die vertegenwoordigd wordt door de Soennitische gemeenschap.

Er wordt overdreven veel media geschonken aan de strijd om Kobani. Waar blijft deze aandacht echter voor de talloze honderden slachtoffers in Syrië die dagelijks bedolven worden onder Bashar’s bommenvaten? Of wordt Kobani slechts misbruikt als afleiding hiervan? Al maanden voordat Kobani werd aangevallen besloot de VN om de oorlogsslachtoffers in Syrië niet meer te tellen. Het leven van Moslim burgers is zelfs als simpele statistiek niets meer waard. Nu moeten wij echter geloven dat het westen zich zorgen maakt om de burgers in Kobani? Wie houden zij voor de gek? Waar was het westen toen de Sjiitische milities van Hezbollah Qusayr bijvoorbeeld hadden aangevallen en veroverd?

Sterker nog, we zien de dubbele maatstaven zelfs als de misdadiger hetzelfde blijft en slechts het slachtoffer verandert. Het westen hoorden we namelijk niet toen IS ook meerdere Soennitische steden in Syrië had aangevallen en veroverd, waaronder Deir Zor en Bukamal, en vele Moslim burgers vermoordde en vervolgden. Vergelijk de media- en politieke aandacht die de aanval op de Koerden in Kobani krijgt, met de aandacht die de massa-executies van de Sheitaat stam in Deir Zor heeft gekregen. Terwijl IS in beide gevallen de verantwoordelijkheid draagt, en het slechts om een ander slachtoffer gaat. Toen IS meerdere Soennitische dorpen en steden met geweld veroverden in Syrië en Irak bleef het westen en de rest van de wereld stil. Want zolang Moslims het slachtoffer zijn is het allemaal koek en ei. Toen IS de Jazidies en christenen echter verdreef en de Koerden in Irak en Syrië aanviel kon het westen en de wereld niet meer blijven toekijken. Er moest ingegrepen worden..

One comment

  • Altijd Waarheid!!!

    “Toen IS meerdere Soennitische dorpen en steden met geweld veroverden in Syrië en Irak bleef het westen en de rest van de wereld stil. Want zolang Moslims het slachtoffer zijn is het allemaal koek en ei. Toen IS de Jazidies en christenen echter verdreef en de Koerden in Irak en Syrië aanviel kon het westen en de wereld niet meer blijven toekijken. Er moest ingegrepen worden..”

    Toen IS de steden in Irak veroverde werd dit een veel besproken onderwerp waar de media het overgewaaide conflict naar Irak breed uit meete vooral CNN die de oorzaken probeerde achter te halen meen ik mij zeer goed te herinneren en Obama bracht ook paar keer een statement over de positie van Amerika t.o.v. de geboekte successen van IS in Irak en hij herinnerde al-Maliki om hervormingen door te voeren waarna Nouri al-Maliki besloot om terug te treden, dit alles zover ik mij kan herinneren. En ten tweede, waar beriep IS(IS) op de Qur’aan en Sunnah om je broeders onder de koerden aan te vallen zonder een legitieme reden? En waar is hun bewijs om zwakke mensen aan te vallen onder de christenen en yazidi die onder hoedanigheid leefden met moslims zonder ze één haar te krenken en de mannen onder hun doodden en de vrije vrouwen als slaven in gevangenschap houden, moslims doden op basis van verdenkingen of het opleggen van hun wil aan moslims die verplicht worden gesteld om bij ze toevoegen in hun gevechtseenheden, takfier doen op soennitische jihaadi groeperingen alleen omdat ze onder een andere vlag vechten, waar is de rechtvaardigheid hierin? Bij Allaah, Abu Bakr al-Baghdaadi zal een hoop moeten uitleggen bij Allaah Ta’aala op yawm al qiyaama!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s